В стремежа си да се понесе на крилете на най-новите маркетингови технологии, компанията

...
В стремежа си да се понесе на крилете на най-новите маркетингови технологии, компанията
Коментари Харесай

KFC превръща кутиите си за храна в дронове

В стремежа си да се понесе на крилете на най-новите маркетингови технологии, компанията Kentucky Fried Chicken (KFC) в Индия обяви, че е създала кутии за храна, които се трансформират в дронове, споделя изданието Mashable. 

Не е огромна работа. Просто нещо обикновено за 2018 година

Иновативната кутия е наречена KFO или " Kentucky Flying Object " и може да бъде пусната в разпространяване от новооткритата верига в Индия - Smoky Grilled Wings.

" Има два типа криле на света: тези, с които летиш и тези, които обичаш. Искаш ли и двете? " пита KFC в своето промо видео.

Щастливите клиенти, които получат специфичните кутии, могат да потърсят онлайн указания, с цел да сглобят от кутията дрон. С помощта на Bluetooth новата играчка може да се свърже към телефона ви, който ще работи като контролер. Дошло е време скучните кутии за пилешки крилца да полетят.

via GIPHY

За страдание " окриленото ядене " ще бъде налично в лимитирано количество и единствено на 25 и 26 януари. Така че феновете на пилешко и дроновете в Индия би трябвало да са подготвени на старт, с цел да сграбчен една от кутиите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР